Geléhallon

Bakad utan gluten!

Hemgjorda geléhallon i kubform. Smakrika, mjuka och smältande goda. När man gör gelégodis från grunden får man en smakexplosion utan dess like. Testa dessa och få maximal smak från riktiga hallon som kokat på spisen tillsammans med socker, glykos, citronsyra och gelatin. Skurna och omfamnade av socker precis som originalet.

Inredienser: Hallon, vatten, gelatin, citronsyra, glykos och socker.

Ca 100g.


Näringsdeklaration
Per 100g

Näringsämne               Mängd
Energi                           293,3 kcal
Fett                                0,06g
- varav mättat fett        0,03g
Kolhydrater                   69,64g
- varav sockerarter       66,36g
Fibrer                             1,24g
Protein                           3,63g
Salt                                 0,0g 

45,00 kr
450,00 kr / 1 kg
I lager

Alla Bakade Produkter

Kategorier


Alla Produkter